MENY
Eskilstuna kommun

Kompetensgallerian

Kompetensgallerian är en mötesplats för dig som behöver vägledning kring jobb och studier. Vi är också en plats för dig som är arbetsgivare och önskar stöd med kompetensutveckling, till exempel uppdragsutbildningar.

Kompetensgallerians besöksyta är stängd för fysiska besök till den 30 juni. 

Du når oss via telefon och e-post.

Du kan boka tid för vägledningssamtal via telefon 016-710 10 30, knappval 2 eller ställa din fråga via e-post: kompetensgallerian@eskilstuna.se eller syv@eskilstuna.se eller via messenger: @kompetensgallerian

Har du frågor kring studievägledning kan du också ringa vuxenutbildningen.

På Kompetensgallerian kan du få prata eller chatta med en studie- och yrkesvägledare som kan vägleda dig att planera din framtid. Tillsammans pratar vi om dina erfarenheter och dina mål så att du kan få förutsättningar att göra ett så väl genomtänkt val som möjligt.

För information om våra aktuella utbildnings- och arbetsmarknadsaktiviteter, klicka på länken nedan.

Är du arbetsgivare?
För information om vad vi kan erbjuda ditt företag, klicka på länken nedan:

Kompetensgallerian är ett samarbete mellan arbetsförmedlingen, Vuxenutbildningen, Yrkeshögskolan, Mälardalens högskola (MDH) och Eskilstuna folkhögskola. Vi samarbetar med förvaltningar och bolag inom Eskilstuna kommun samt aktörer inom näringslivet.

Boka gruppvägledning

På Kompetensgallerian erbjuder vi informations- och gruppvägledningstillfällen. Kontakta oss för att boka tid. Vi anpassar efter gruppens behov.

Vi har även färdiga moduler att boka:

 • Vad kan du göra på Kompetensgallerian och vad är Nyföretagarcentrum?
  Information om Kompetensgallerian och Nyföretagarcentrum.

 • Information för dig som är akademiker, har ett vårdyrke från ditt hemland eller har haft ett konstnärligt eller kreativt yrke i ditt hemland.
  Innehåll: om kompletterande utbildningar på universitet- och högskolenivå, om Vårdintroduktion, en kurs för dig som arbetat som läkare eller sjuksköterska och om Kvisk, en kurs för dig som vill arbeta med ditt konstnärliga/kreativa yrke i Sverige.

 • Vilka utbildningsvägar finns?
  Övergripande information om Vuxenutbildningen i Eskilstuna, Folkhögskolan, Yrkeshögskolan och Högskola/Universitet

 • Gruppvägledningen: Jakten på drömyrket
  6 tillfällen då vi djupdyker i vad som krävs för att nå sitt drömyrke. Innehåll; Mer om olika yrken, CV-seminarium, utbildnings och arbetsmarknadsinformation och om att sätta upp egna mål.
Funderar du på att starta eget?

Vill du starta eget företag? Nyföretagarcentrum finns på Kompetensgallerian varje onsdag mellan 13.00 och 15.30. De svarar på frågor kring eget företagande och boka möte för vidare rådgivning.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Kompetensgallerian
Besöksadress

Alva Myrdals gata 4

Postadress

Eskilstuna kommun, 631 86 Eskilstuna

Marica Anderbrink-Toll
Verksamhetskoordinator