MENY
Eskilstuna kommun

Välkommen till Kompetensgallerian

Vad vi kan hjälpa dig med!

Kompetensgallerian, en mötesplats för frågor om kompetens, arbete och studier. Här vill Arbetsförmedlingen, Eskilstuna Kommun, Eskilstuna Folkhögskola och Mälardalens högskola tillsammans skapa en plats med så väl inspiration som information och aktiviteter.

Tillsammans jobbar vi för att minska arbetslösheten samt motverka kompetens och matchningsproblematiken på arbetsmarknaden. Vi är övertygade om att alla behövs, det gäller bara att hitta rätt.

Bolla tankar och idèer
I bottenplan kan du bolla tankar och idéer med vägledare från Arbetsförmedlingen och Komvux. Oavsett om du behöver hjälp att hitta vilken väg som är rätt för dig eller om du redan vet vad du vill och bara behöver lite information så är du välkommen till oss.

Mötesplats med aktiviteter
I gallerian finns även möteslokaler där olika arbetsmarknadsaktiviteter hålls. Här kan det vara föreläsningar, workshops och mötesaktivitet av olika slag. Dina synpunkter och tankar på vad gallerian kan innehålla är värdefullt för oss så maila gärna dina tankar till kompetensgallerian@eskilstuna.se.

YH-centers utbildningsmäklare
En trappa upp finns YH-centers utbildningsmäklare. Här får du som företagare hjälp att kartlägga framtida kompetensbehov som sedan matchas mot utbildningsanordnare inom yrkeshögskolan.

 

Vi finns även på Facebook: @kompetensgallerian

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Kompetensgallerian

Din mötesplats för studier och arbete

Öppettider

Mån-tors kl. 12:00-15:30

Besöksadress

Alva Myrdals gata 4

Postadress

Eskilstuna kommun, 631 86 Eskilstuna

Stefan Möller
Verksamhetssamordnare och utvecklare på Kompetensgallerian