MENY
Eskilstuna kommun

Ny skolchef för gymnasieskolan

Exempelbild

Monica Widelund blir ny skolchef för gymnasieskolan när Karin Holmberg Lundin går i pension.

– Jag har många års erfarenhet som rektor och har på de senaste åren också haft rollen som skolchef och vd för Fryxellska skolan i Västerås. Jag ser nu fram mot att ta nästa steg vidare till en spännande och utmanande tjänst och går in i rollen som ny gymnasiechef i Eskilstuna, säger Monica Widelund.

Hon har arbetat som rektor i 15 år. Tidigare har hon bland annat varit chef inom skolan i Sala och biträdande rektor i Flen. Hon har också startat musikgymnasiet Rytmus i Örebro och jobbat som musiklärare på Tegelvikens skola. Monica Widelund bor i Kvicksund sedan 20 år tillbaka.

Karin Holmberg Lundin lämnar över stafettpinnen

Företrädaren Karin Holmberg Lundin går i pension den 31 mars.

– Karin Holmberg Lundin har utvecklat Eskilstunas gymnasieskola på ett mycket bra sätt under sina sju år i kommunen. Jag är tacksam för hennes arbete. Nu lämnar hon över ansvaret för den fortsätta utvecklingen av Eskilstunas gymnasieskola. Jag är glad att kunna välkomna Monica till Eskilstuna och är övertygad om att hon är en värdig efterträdare, säger Ingrid Sköldmo förvaltningschef på barn- och utbildningsförvaltningen

 

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.