Telefonoperatören Tele2/Comviq har problem med sin telefoni

Det innebär att du som har ett abonnemang hos operatören kan ha svårt att komma fram till oss. Har du problem går det alltid att ringa från en telefon med ett annat abonnemang eller skicka mejl till Eskilstuna direkt på info@eskilstuna.se.

MENY
Eskilstuna kommun

Riksdagens talman Andreas Norlén möter Eskilstunaelever

Riksdagens talman Andreas Norlén möter på tisdagen den 21 maj avgångselever från Eskilstunas komunala gymnasieskolor.

​Syftet med besöket, initierat av riksdagen, är att nå förstagångsväljare och att informera om EU-parlamentet och valet på söndag.

"Känns hedrande"
- Vi ser verkligen fram emot att få besök av talmannen. Att riksdagen och Europaparlamentet väljer att komma till avgångsklasserna inom den kommunala gymnasieskolan tycker vi känns hedrande. Viktigt besök till en viktig målgrupp, säger Johan Ahlqvist, rektor på S:t Eskils gymnasium, där talmannen möter eleverna i aulan.

Föreläser om vikten att rösta
Andreas Norén kommer bland annat att föreläsa om varför det är viktigt att rösta i allmänna val och hur EU-frågor påverkar oss i Sverige. Efter mötet med eleverna håller han en presskonferens och möter skolpersonal.Besöket är ett samarbete mellan Europaparlamentet, Sveriges riksdag och Svenska institutet för Europapolitiska studier, SIEPS. Med på besöket är även Göran von Sydow, tf direktör för SIEPS.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.