MENY
Eskilstuna kommun

Inriktning Musik

Ensemblekonsert 2012

Om du väljer estetprogrammet med inriktning musik, får du en gymnasieutbildning som uppfyller alla krav för vidare studier inom såväl musik som andra områden på både högskola och universitet. Ett perfekt val för dig som har ett musikintresse och vill ha en examen som ger dig behörighet till både konstnärliga, samhällsvetenskapliga och humanistiska studier.

Vi erbjuder välutrustade lokaler med åtskilliga ensemble- och övningsrum, konsertlokaler och inspelningstudios. Våra lärare är välutbildade och behöriga pedagoger som alla jobbar professionellt med musik. I årskurs tre får du vara med om den otroliga upplevelsen att sätta upp en fullskalig produktion i form av en musikal som spelas för fulla hus på Eskilstuna teater!

STUDIEBESÖK FÖR DIG SOM GÅR I ÅK 9

 
Vi lärare och elever på musikestet vill gärna dela med oss och berätta om hur det är att studera här: Genom att besöka oss får du med egna ögon se och uppleva hur en skoldag kan se ut. Du får följa med på lektioner, delta i aktuella aktiviteter, äta lunch i skolans matsal, en guidad tur i våra lokaler och givetvis tillfälle att ställa frågor. 

För att kunna fördela antalet besökare och ge dig en väl planerad dag hos oss, vill vi att du anmäler ditt besök genom att skicka ett mail till vår kontaktperson.

Kontaktperson Mattias Borgh 

E-post: mattias.borgh@eskilstuna.se

Examensmål Estetiska programmetlänk till annan webbplats

Poängplan Estetiska programmet Musik

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

S:t Eskils gymnasium
Öppettider

Expedition A-hus kl. 08.00-16.30
Lunchstängt kl. 12.30-13.15

Besöksadress

Smedjegatan 3-5, Eskilstuna

Postadress

S:t Eskils gymnasium
Smedjegatan 3-5
631 86 Eskilstuna

Kontakt

016-710 10 04
Skicka e-post
016-51 13 66