MENY
Eskilstuna kommun

Samhällsbyggande och miljö

 


bild1

Forma framtidens städer

En ny inriktning i tiden som utbildar morgondagens ingenjörer, projektörer och arkitekter inom miljöteknik och hållbart byggande. Utbildningen ger dig en mycket bra grund för vidare studier inom exempelvis miljöteknik, bygg och arkitektur.

Här få du får lära dig att skapa ritningar, designa, utveckla och testa produkter. Du träffar arkitekter och projektörer som är experter inom sin bransch. Du får lära dig att använda de senaste programvarorna inom både konstruktion, arkitektur och stadsplanering. Du får skapa riktiga projekt, utforma projektplaner och bygga modeller för Eskilstunas badhus och nya bostadsområden.

Den här utbildningen ger dig en unik kombination av miljöteknik och arkitektur vilket gör dig attraktiv i en växande framtidssektor.

För dig som

Du är intresserad av hur samhällen fungerar och hur framtida samhällen ska byggas med hänsyn till miljö och hållbarhet. Arkitektur och byggande lockar dig och du har också ett allmänt tekniskt intresse.

Exempel på kurser du läser

Hållbart samhällsbyggande, Byggnadsverk, Arkitekturkurser med inriktning mot hus och rum.

Det här kan du jobba med

Arkitekt, miljötekniker, högskoleingenjör med inriktning mot miljö och hållbar utveckling, miljöinformatör, utvecklare av samhällsbyggande, stadsplanerare, projektledare på företag i energi-och miljöfrågor.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Rinmangymnasiet
Öppettider

Receptionen Hus 1
måndag-torsdag kl. 08.00-15.00
fredag kl. 09.00-15.00

Postadress

Rinmangymnasiet Eskilstuna kommun
631 86 Eskilstuna