Eskilstuna Energi och Miljö rekommenderar hushåll att koka vattnet

Prover visar att dricksvattnet i centrala, nordvästra, norra och östra Eskilstuna innehåller förhöjda halter av bakterier. På eem.se kan du se kartor över vilka områden som är drabbade av störningenlänk till annan webbplats.

MENY
Eskilstuna kommun

Det här lär du dig

Programmet är tydligt högskoleförberedande

Det sätter samhällsvetenskapen i centrum genom att eleven får läsa flera kurser inom programmets karaktär, även om det kan variera vilka dessa är beroende på inriktning.

Examensmålet lyfter också tydligt fram den samhällsvetenskapliga kärnan för programmet, med formuleringar om att eleverna ska få studera samhällsfrågor och samhällsförhållanden i Sverige och världen i övrigt.

Programmet riktar sig verkligen till de elever som är intresserade av hur samhället fungerar och hur människor påverkas på olika sätt av det som sker lokalt och globalt.

Stor variation i programfördjupningen

Den samhällsvetenskapliga inriktningen ger fördjupade kunskaper i till exempel ämnet samhällskunskap. I programfördjupningarna finns utrymmet att skapa lokala profiler. Listan på fördjupningskurser är innehållsrik, vilket den måste vara, eftersom det samhällsvetenskapliga fältet är så omfattande.

3212

25960

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Rekarnegymnasiet

Vi utbildar inom: bygg- och anläggning, ekonomi, el och energi, fordon och transport, handel och administration, idrott och samhällsvetenskap, VVS och fastighet

Postadress

Rekarnegymnasiet
Krongatan 14
632 26 Eskilstuna

Kontakt

016-710 18 71 
Skicka e-post
016-12 37 44