MENY
Eskilstuna kommun

Mikael Elias Gymnasium (åk 2 och 3)

Rektor: Niclas Lindkvist 
Kontakt till skolan: 016-42 81 90 eller 076-760 81 90 eskilstuna.info@mikaelelias.se
www.mikaelelias.selänk till annan webbplats

Lust att lära. Mod att förändra.
Det är precis vad våra utbildningar handlar om och vad vi vill ge dig under dina tre år hos oss. Mikael Elias Gymnasium är en skola som vill skapa möjligheter och öppna många dörrar till din framtid. Alla våra program är högskoleförberedande och tillsammans med våra duktiga lärare hjälper vi dig att nå dina mål. Mikael Elias Gymnasium, Eskilstuna erbjuder Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt program.

Skolan ligger centralt och har nära till såväl stadsbibliotek som stadens museer med kulturliv, Munktellområdet och sporthallen med idrottsaktiviteter. Vi försöker ständigt att slå ut våra klassrumsväggar för att finnas där, i verkligheten. Goda pendlingsmöjligheter finns med tåg- och busstationer i skolans närhet. Mikael Elias Gymnasium är skolan för dig som vill vidare. Hos oss stängs inga dörrar till din framtid. Alla våra program är högskoleförberedande och tillsammans med våra duktiga lärare ser vi till att just dina mål nås. Vi tror stenhårt på dig och att du kan ta dig precis dit du vill. Vi brukar säga att det är lika viktigt med stora hjärtan som med skarpa hjärnor och tillsammans arbetar vi för att göra skillnad, från klassrum ut i världen.

Vi är inte Eskilstunas största skola, snarare tvärtom. Här skaffar du dig snabbt kompisar och blir sedd och bekräftad av lärarna. Vårt lärarlag har bred kompetens och de är engagerade och motiverade. De kommer att göra allt för att du ska inspireras och trivas så bra som möjligt. Litenheten gör att alla blir sedda och respekterade. Det innebär också att du som elev kan vara med och påverka din utbildning så att du får ut så mycket som möjligt av dina tre år hos oss. Låter vi som en skola för dig? Välkommen att kontakta oss!

15434

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.