MENY
Eskilstuna kommun

Måltider

Varmt välkommen till Restaurang Galaxen!

Frukostbuffé

Serveras till våra fritidsbarn och deras personal kl. 7:30–8:00. Övriga elever har också möjlighet att äta frukost samma tid till självkostnadspris, 10 kr eller ett månadskort för 100 kr. Vi har idag ca 100 frukostgäster.

Buffen består av gröt, fil, flingor och müsli. Mjukt bröd, knäckebröd, pålägg, Bregott, grönsaker och frukt.

Lunch

Lunchen serveras kl. 11:00-13:00 till våra elever och personal, det blir ca 600 gäster per dag beroende vilka klasser som är här.

Lunchen består av minst en varmrätt och en vegetarisk rätt varje dag. Vi har en salladsbuffé bestående av ca sex olika sallader/grönsaker. Dessutom finns knäckebröd Bregott och ekologisk mjölk.

Föräldrar som besöker skolan första gången på ett läsår blir bjudna på lunch, övriga gånger kostar lunchen 57 kr, betalar gör man till personalen i skolrestaurangen.

Mellanmål

Serveras kl. 14:15-15:00 till våra fritidsbarn. Övriga elever har också möjlighet att köpa mellanmål för 5 kr per gång eller 50 kr för ett månadskort. Vi serverar mellanmål till ca 200 fritidsbarn.

Mellanmålet består ofta av mjukt och hårt bröd, pålägg och Bregott. Vi serverar också  fil och flingor/yoghurt ibland. Samt vid ett fåtal tillfällen varm korv/grillburgare med grovt bröd. Varje dag finns knäckebröd, Bregott, Ekologisk mjölk grönsak och eller frukt.

.

Fruktförsäljning

Eleverna hämtar en fruktvagn varje morgon som dom sedan ansvarar för och säljer frukten under tio-rasten.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.