MENY
Eskilstuna kommun

Vinnare av SAID-cupen!

I fredags gick SAID-cupen av stapeln i Sporthallen. Det var 10 kill- och 6 tjejlag som deltog från Eskilstunas högstadieskolor.

Tjejerna började med att besegra Årbyskolan med 5-0 och besegrade även Stålfors 1 med 2-1. I semifinalen väntade Stålforsskolan lag 2 och efter en spännande match vann Göksten med 1-0. Därefter väntade en repris från förra årets final. Gökstensskolan mot Engelska skolan. Det var en spännande match där Göksten gick segrande ur bataljen efter ett sent segermål med endast 30 sekunder kvar.

Killarna började tidigt på morgonen mot Skiftinge 1 och efter en jämn match slutade det oavgjort. Sedan slog Göksten tillbaka Tegelviken och Engelska skolan innan de åkte på dagen första förlust mot Stålfors. Killarna slutade tvåa i gruppen och fick då möta Skiftinge 2 och efter en stark insats så vann Göksten med 2-1. I semifinalen väntade ett tuff motståndare, Tegelviken. Efter en mycket jämn match slutade det 1-1 efter fulltid, således blev det straffläggning. Väl där hade Göksten inte turen med sig och Tegelviken gick segrande och vann sedan också hela turneringen.

Vi tränare är väldigt stolta över tjejernas och killarnas prestationer och uppförande turneringen igenom, på och utanför planen.

Med vänlig hälsning
Magnus Edbom och John Forssman

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Gökstensskolan

Kommunal grundskola årskurs F-9