MENY
Eskilstuna kommun

Utvecklingsområden

Att ständigt utveckla vår skola är en naturlig del i vårt arbete. Vi strävar efter att ständigt lära oss och bli bättre, samt att löpande ta in nyheter i undervisningen i lagom grad.

I år är det stort fokus på läsprocessen. Vi arbetar med "en läsande klass"länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och deltar i en kommunal lässatsning.

Våra elever i årskurs 1 arbetar med "att skriva sig till läsning". Erica Lövgren, erfaren utbildare inom metoden har skapat en samlingssidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster med information om metoden.

Edvardslundsskolan är med i ett Erasmus+ projekt, "Fueling the future", som handlar om förnyelsebar energi. Våra klasser arbetar för att öka förståelsen för hållbar utveckling. Vi samarbetar med skolor i England, Turkiet, Spanien och Tjeckien. Besök gärna vår hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (under uppbyggnad).
Förutom miljöfrågor ger projektet oss möjligheter att öka förstålsen mellan olika länder och träna kommunikation på många sätt och på flera språk.

 IT-användningen ökar starkt i samhället, så även på skolan. VYT 2017 kommer åk 4 att utrustas med personliga datorer. För övriga elever finns tillgång till lärplattor och datorer på skolan.
Här kan du läsa mer om skolans mål för undervisningen i IT
Härfår du tips om läxhjälpslänkar

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Edvardslundsskolan

Kommunal grundskola årskurs F-6