MENY
Eskilstuna kommun

Marching for love

28 september 2017 i Klosters kyrka. “Marching for Love” Klasserna M5 och M6 deltog i denna fantastiska konsert som som började lungt men fortsatte i ett stort crescendo.

”Marching for love” var en fantastisk konsertupplevelse för såväl deltagande sångare som publik. Gruppen ”Triple & Touch” och stiftelsen Star for life stod bakom denna konsert som efter konserten i Eskilstuna fortsatte sin turné runt om i Sverige. 

Konserten var en välgörenhetskonsert till förmån för Star for Lifes arbete med barn och ungdomar i Sydafrika och Namibia. Musiken var mestadels musik från Södra Afrika men även även svensk folkmusik smög sig in de afrikanska tongångarna.

Medverkade gjorde Thandiwe Mazibuko som är körledare från Sydafrika och med henne och Triple and Touch samt ungdomar från andra skolor i Eskilstuna och Västerås. Vi som var där fick en uppleva en glädjeexplosion till konsert! Vilken härlig känsla när hela publiken mot slutet stod upp i bänkarna och sjöng med och dansade till Miriam Makebas "Pata Pata"och Hakuna Matata från Lejonkungen.

Vill du veta mer vad stiftelsen Star for life står för så kan du besöka deras hemsida.

http://www.starforlife.se/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Maria Steen
Maria Steen

Musikledare