MENY
Eskilstuna kommun

Lucia lyser upp Eskilstuna 20141212

12 december 2014

Tidigt på morgonen tågade Eskilstuna Lucia in på hotell Placa för sitt första uppdrag denna dag. Fredrika Hjalmarsson som i år blev Eskilstuna Lucia lottades, liksom förra året, ut av det ambassadörsteam som kommer att representera Eskilstuna i olika sammanhang under året som kommer.

 
I årets team ingår från Gamla Stadens Musikklasser förutom Fredrika; Linnea Lundin, Alice Haag Rydell, Markus Andersson, Emil Inge Axelsson, Amanda Danielsson Kaneby, Nora E,  Lovisa Berglund, Julia Antsvee Lindhé och Wilma Alhällen. Tillsammans med resten av klassen M9 under ledning av Maria Steen, tågade man runt i Eskilstuna och lyste upp med ljus och vacker sång.

Eskilstuna lucia 2014

Efter hotell Placa fick eleverna på Djurgårdsskolan njuta av ett underbart vackert Luciatåg i Klosters kyrka där man hade en nyare repertoar som var anpassad till ungdomarna i mellan- och högstadieålder. Ett mycket uppskattat program!!

Lucia i stadshuset

Sedan var det dags för hela förvaltningen att i en fullproppad fullmäktigesal på stadshuset få njuta av det välrepeterade och vackra luciatåget.

Med snabba steg kilade de sedan vidare till medborgarkontoret i Värjan för nästa uppträdande och en välbehövlig fikapaus.

 Nu stod Elite hotell på programmet där gästerna i matsalen fick lyssna till ett kortare program och där fick även eleverna sin välbehövliga lunch. 

 Efter denna intensiva förmiddag blev det en stunds ledighet innan man avslutade dagen med luciatåg i galleriorna 21:an och Cityhuset.

12 december. Tidigt på morgonen tågade Eskilstuna Lucia in på hotell Placa för sitt första uppdrag denna dag. Fredrika Hjalmarsson som i år blev Eskilstuna Lucia lottades, liksom förra året, ut av det ambassadörsteam som kommer att representera Eskilstuna i olika sammanhang under året som kommer.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Maria Steen
Maria Steen

Musikledare