MENY
Eskilstuna kommun

Information till föräldrar

Tider
Vi börjar klockan 9.00 och slutar 12.30.

Lämning och hämtning:
Barnen måste hämtas och lämnas av en vuxen varje dag. Det är viktigt att säga ”Hej!”när man kommer och ”Hejdå” när man går till en personal så att vi vet när barnen är på Måsen. När barnen lämnas är det mycket viktigt att ni kryssar i närvarolistan och fyller i vilken tid barnet ska hämtas. Närvarolistan ligger på bordet till vänster om dörren till samlingsrummet. Förskoleklassen har en veckoplanering som sitter på väggen till höger om dörren till samlingsrummet.

Kläder:
Vi är ute varje dag, därför är det viktigt att barnen har ”kläder efter väder”, det vill säga regnkläder och gummistövlar om det regnar och varma kläder om det är kallt ute. Vi vill också att barnen har extra kläder i en märkt påse eller väska. Varje vecka har vi utedag tillsammans med 1:orna. Vi går ut oavsett väder!

Idrott:
Vi går till gymnastiksalen och har gymnastik. Då ska barnen ha med sig gymnastikkläder, gymnastikskor, duschtvål och handduk. De barn som inte får blöta ner håret måste ha med sig en duschmössa.

Sjukdom/frånvaro:
Om ert barn är sjukt eller av annan anledning inte kan komma till förskoleklassen så vill vi att ni ringer och meddelar detta.

Aktuella telefonnummer och adresser:
Det är viktigt att meddela oss på Måsen om ni byter jobb, telefonnummer, flyttar eller börjar på utbildning så att vi alltid har aktuella telefonnummer och adresser.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Årbyskolan

Kommunal grundskola årskurs F-9