MENY
Eskilstuna kommun

Gökstens­skolan­

Gökstensskolan ligger centralt i Torshälla och har årskurserna F-9. Hos oss står varje enskild elevs kunskapsutveckling i fokus. Gökstensskolan är en skola med ca 850 elever och 82 tillsvidareanställd personal.

Gökstensskolan ligger mitt i fina Torshälla. Vi har närhet till både kultur och natur och vi har en väletablerad samverkan med många olika aktörer i samhället. Vi ser att samverkan, fokus på de entreprenöriella kompetenserna och ämnesövergripande arbetssätt ökar elevers motivation och skapar goda förutsättningar för våra elevers utveckling.

Skolans personal har hög kompetens och vi har en stark elevhälsa med goda kunskaper om hur vi kan hjälpa de elever som är i behov av särskilt stöd. Goda relationer är ett signum på skolan och vi utgår alltid från den goda intentionen. Vi fokuserar på ett tydligt ledarskap i klassrummet och tydliga strukturer för en god arbetsmiljö för alla. På högstadiet arbetar vi med socialpedagoger som framförallt stöttar eleverna i deras sociala utveckling.

Stängningsdagar

Följande datum har Gökstensskolan stängt för planering. Det innebär att både skola och fritids är stängt.

20/5

10/8

11/8

 

Gå in och gilla Gökstensskolan på Facebook!!länk till annan webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Gökstensskolan

Kommunal grundskola årskurs F-9

Jacob Forsberg
Tf Rektor F-9
Eva Norling
Biträdande rektor Åk 7-9