MENY
Eskilstuna kommun

Vi som arbetar här

Öppna förskolan

Öppna förskolan är en mötesplats för familjer med barn upp till sex år. Här får barnen, tillsammans med de vuxna, möjligheter att lära och utvecklas i en rolig och stimulerande miljö, där lek, musik och skapande ges stort utrymme.

Öppna förskolan skapar vi tillsammans med dig som förälder och du ansvarar för ditt/dina barn här. Du och ditt barn ska vara fria från infektioner när du kommer till oss. Tänk på varandra!

Verksamheten är kostnadsfri och vi serverar fika till självkostnadspris.

Samordnare/familjevägledare

Familjevägledaren kan du vända dig till om du har frågor kring ditt föräldraskap, oavsett barnens ålder. Du kan vara anonym och vi för inga journaler. Samtalet formas tillsammans med dig utifrån ditt och din familjs behov av stöd. Utgångspunkten är alltid att ta vara på din familjs resurser och kompetens. Vi har alla tystnadsplikt och kontakten med oss är kostnadsfri.

Barnmorskemottagningen

På familjecentralen finns barnmorskemottagning, mödravård och preventivmedelsrådgivning. Om du är gravid eller har frågor kring graviditeten är du välkommen till oss. Vi ger preventivmedelsrådgivning till dig som är mellan 20 och 50 år. Vi har mottagning på Familjecentralen tisdagar och torsdagar.

Barnmorskemottagningen på Mälarsjukhusetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Barnavårdscentral, BVC

På barnavårdscentralen tr vi emot barn upp till sex år. Hit kan du vända dig med frågor om barnets hälsa. Vi träffas regelbundet under barnets första sex år för samtal kring barnets utveckling.
Vi finns här för att ge stöd till föräldrar under barnets uppväxt, både för enskilda möten och i föräldragrupper där även spädbarnsmassage ingår. På BVC har vi tillgång till läkare.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Familjecentralen Torshälla
Öppettider

Måndag 9-12
Tisdag 9-12 (babyöppet 0-6 mån)
Onsdag 9-12
Torsdag 9-12 (babyöppet 6 mån-1 år)
Fredag 9-12

Besöksadress

Germundsgatan 39

Postadress

644 34 Torshälla

Kontakt

072-971 2980