Kokningsrekommendationen av vattnet i Eskilstuna upphör

De senaste provsvaren från Eskilstuna Energi och Miljö visar att dricksvattenkvaliteten nu är återställd, så det går bra att dricka och använda vattnet som vanligt. Läs mer på eem.se/kokavattenlänk till annan webbplats.

MENY
Eskilstuna kommun

Vi som arbetar här

Personalen består av 26 personer, Legitimerade förskollärare, barnskötare, fritidspedagoger,en kokerska och två ekonomibiträden.

Förutom den fast anställda personalen har vi periodvis resurspersoner för barn i behov av särskilt stöd, samt elever och praktikanter från olika utbildningar.

Närmaste chef för förskolan är Ann-Louise Bergquist som också är chef på Flöjtvägens förskola. Hon ingår i en chefsorganisation bestående av förskolorna i Förskoleområde Väster:

Ekenhillsvägen, Gustavsborgsvägen, Edlingevägen, Blåklocksvägen, Flöjtvägen, Norrvallavägen och Snickarvägen. Biträdande chef för Norrvallavägens förskola och Edlinge förskola är Erja Malla.

Norrvallavägens förskola ingår i Eskilstuna barn- och utbildningsförvaltning, område väster där Anna Olofsson Carstedt är tillförordnad skolchef.

Högste chef för barn- och utbildningsförvaltningen är Åsa Lundkvist.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Norrvallavägens förskola
Öppettider

Måndag - Fredag 06.15 - 18.00