MENY
Eskilstuna kommun

Ledningen har ordet

Exempelbild

Förskolechef Anita Qvarfordt Rask

Välkommen till Djurgårdens förskolas hemsida. Roligt att du hittat just oss och blivit nyfiken på vår verksamhet. Jag heter Anita Qvarfordt Rask och har tillsammans med min biträdande förskolechef Kristina Mellquist den stora förmånen att leda den här förskolan.

På Djurgårdens förskola finns ca. 240 härliga barn fördelade på förskolans två delar som vi kallar den gamla och den nya delen. Vi är stolta över att kunna erbjuda både de mer traditionella avdelningarna om ca. 20 barn i åldrarna 1-5 år på den gamla delen, samt hemvister om ca. 30 barn på den nyare delen. Där är hemvisterna indelade efter barnens åldrar.

Här finns också ett 50 tal lika härliga medarbetare fördelat på förskollärare, barnskötare, trainee och kökspersonal. Från Kommunfastigheter kommer våra lokalvårdare och vår vaktmästare. Tillsammans gör vi det bästa vi kan för att barnen som finns hos oss ska tycka att ”det här är ett ställe där det är roligt att vara”. Vår målsättning är att du ska se det hos ditt barn så att du kan känna dig trygg när du lämnar barnet hos oss. För oss är samarbetet med våra vårdnadshavare oerhört viktigt och en grundförutsättning för en bra förskoletid för barnen.

Vår förskola ligger fantastiskt vackert intill Djurgården och skogen på ena sidan och fotbollsplaner samt isstadion på den andra. Vi använder dem alla.

Jag hoppas att du ska hitta den information du söker på vår hemsida, oavsett om du söker förskola till ditt barn, söker arbete eller bara är nyfiken. Saknar du någon information är vi mycket glada om du ringer oss eller bokar ett besök.

Vi kanske ses och välkommen till oss!

Anita Qvarfordt Rask

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Djurgårdens förskola
Öppettider

Måndag - fredag 06.15 - 18.00