MENY
Eskilstuna kommun

Kök och matsedel


Välkommen till köket på Blåklocksvägens förskola.

Du når oss på tel.nr 070-089 32 35 eller via mail
blaklocksvagenkok@eskilstuna.se

Följ oss gärna på Instagramlänk till annan webbplats (maten_pa_bla)   

Något som är väldigt uppskattat och efterlängtat hos barnen är "Barnens kök". När barnen går sista halvåret hos oss så får de möjlighet att vara i köket och göra mellanmål till sina kompisar tillsammans med Åsa och Anita.             

Varje dag serverar vi barnen god och näringsrik frukost, lunch och mellanmål som är tillagad av fina råvaror av hög kvalité.
Du kan se menyn i din mobiltelefon om du har en smartphone. Sök efter "Skolmaten" i respektive App-butik.
Menyn kan även hittas på webbsidan www.dinskolmat.se/menylänk till annan webbplats Vi i personalen har stor kunskap och lång erfarenhet av måltidsproduktion, specialkoster och allergier av olika slag. Klicka för att få information om specialkostlänk till annan webbplats och Eskilstuna kommuns riktlinjer för Mat och Måltiderlänk till annan webbplats.

Barnen är ofta nyfikna och är välkomna in i våra kök för att se hur det går till att laga mat, baka eller till exempel se hur en grönsakskyl ser ut. Det väcker lust att prova nya rätter och smaker.
Med rätt förutsättningar och kunskap skapar vi en lärorik miljö och utmanar barnen med smaker, former och dofter. Följ oss gärna via länk till annan webbplatsSkolmåltider i Eskilstunalänk till annan webbplats – för att löpande ta del av verksamheten i våra olika kök.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Blåklocksvägens förskola
Öppettider

06.15 - 17.30