MENY
Eskilstuna kommun

Tillsammans är vi ett team!

På vår förskola har vi utbildade förskollärare och barnskötare.

Utöver det har vi en lärmiljöpedagog hos oss som är med och utvecklar lärmiljöerna tillsammans med pedagogerna samt är med som bollplank i de pedagogiska reflektionerna.

Vi har även en samordnare som ansvarar för det det adminstrativa arbetet på förskolan, som även stöttar och avlastar pedgogerna med det adminstativa arbetet i deras uppdrag.

På förskolan har vi ett eget tillagningskök där våra två kockar tillsammans lagar maten till oss. Vi har även en lokalvårdare som är hos oss hela dagen på förskolan och tillsammans ser vi till att våra miljöer är inbjudande för barnen.

Det unika hos oss är att vi alla arbetar tillsammans utifrån vår pedagogiska vision med en estetisk inramning och med våra målområden - Språk, Tillhörighet och Trygghet -utifrån Läroplanen för förskolan och Barnkonventionen för att på sätt utveckla tilltro till den egna förmågan och att få utvecklas både som individ och grupp. 

Det innebär att likväl som att våra barn är med i köket tillsammans med kockarna samt med lokalvårdare och tar hand om vår gemensamma miljö på förskolan, så är våra kockar och lokalvårdare med oss i barngruppen.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Alvägens förskola
Besöksadress

Alvägen 6, Eskilstuna