MENY
Eskilstuna kommun

Så bokar du kurser i StudyAlong

Här nedanför hittar du information om vad som gäller vid bokning till Eskilstuna

Hur går det till att boka en kurs?

  • Befintliga elever
    Alla målsmän (=fakturamottagare) får en påminnelse i slutet av terminen, via mejl från StudyAlong om att logga in på målsmanskontot och genomföra köpet av kommande termins kurs/-er där. Se till att du har korrekt mejladress och mobilnummer på ditt målsmanskonto i StudyAlong.
  • Nya elever
    För att kunna boka en kurs i Eskilstuna musikskola behöver du skapa konto i StudyAlong.

Skapa konton i StudyAlong för att boka plats och delta
Kurskatalogen fungerar som en webbshop. Du bokar/köper en plats genom att lägga kursen i din kundvagn. För att slutföra köpet ombeds du att skapa ett StudyAlong-konto för dig som målsman, samt lägga till ditt barn. Köpet (bokningen) av en plats genomförs och är definitiv först när du bekräftar kursen för betalning via ditt målsmanskonto. När du har gjort det får du en bokningsbekräftelse. Betalning sker direkt via kontokortsbetalning alternativt med faktura. Fakturan får du får via posten tidigast i slutet av september för höstterminen och februari för vårterminen. Läs mer om boknings- och betalningsvillkor.

Obs! Även om du bokar en avgiftsfri kurs, till exempel körsång, ska du klicka på knappen ”Bekräfta” för att boka din plats. Men du behöver inte betala något.

Viktigt! Notera dina inloggningsuppgifter till ditt målsmanskonto och barnets elevkonto som du har skapat i StudyAlong. Du och ditt barn kommer att behöva logga in på era respektive konton för att ta del av information från läraren kring undervisningen. Läs mer om StudyAlong.

Myndiga elever kan även lägga upp sig själv som ”barn”. Det får bara finnas ett målsmanskonto per elev.

Glömt användarnamn/lösenord målsmanskontot
Använd StudyAlongs länk för återställning av lösenord.

Glömt användarnamn/lösenord till elevkontot
Om du loggar in på ditt målsmankonto hittar du elevens användarnamn efter ditt barns namn under rubriken ”Mina barn”. Där kan du även själv skapa ett nytt lösenord.

Alla kurser gäller endast en termin
För att fortsätta i Eskilstuna musikskola kommande termin måste du som förälder bekräfta det kurserbjudande du får på ”Mina sidor” i StudyAlong. Du måste godkänna kursen inom den angivna svarstiden för att säkra platsen under kommande termin.

Minsta antal deltagare
Vänligen notera att vissa kurser måste bli fullbokade för att kunna startas. Om någon har anmält sig till en kurs som inte kan starta på grund av för få deltagare, återbetalas avgiften.

Uppsägning av plats
Klicka på TA BORT erbjuden kurs om du inte bekräftat/betalt kursen. Om du redan gjort det, kontakta Eskilstuna musikskola.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Eskilstuna musikskola