MENY
Eskilstuna kommun

Eskilstuna Tourist Information

Öppettider

Telefontider: Måndag-fredag 10.00-17.00.

Eskilstuna Tourist Information övergår från och med den 1 september till lågsäsong och turistbyrån stänger för fysiska besök. Från 1 september-31 maj nås Eskilstuna Tourist Information via telefon, e-post och sociala medier, måndag-fredag kl. 10.00-17.00.

Turistinformatörerna kommer under perioden endast att vara tillgängliga via telefon, sociala medier och e-post, samt finnas på plats vid utvalda evenemang. Centrum1 på Fristadstorget kommer fortfarande att vara öppet och fungera som en InfoPoint med enklare turistinformation.

Fler InfoPoints hittar du på Turistbyråns webbplatslänk till annan webbplats

Turistbyrån i Eskilstuna ligger centralt vid Fristadstorget 1. Här får du hjälp med information för dig som turist. Vi har flera olika kartor så som cykel- respektive vandringskartor och vi förmedlar boende, tipsar om evenemang, aktiviteter och annat som rör Eskilstuna med omnejd. Vi är av Visita auktoriserad som Tourist Information.

Vi är stolta över att kunna erbjuda guidning av alla de slag över Eskilstuna och Torshälla med omnejd. Under sommaren håller vi öppna guidningar för allmänheten, men vi erbjuder också bokningsbara guidningar för grupperlänk till annan webbplats året om.

Parkering

Parkering finns i nära anslutning till Centrum 1 i närliggande parkeringshus, Rademachergatan 5. Det finns även parkering i parkeringshuset Vildsvinet på Alva Myrdals gata 8 B. Utomhusparkering finns bl.a. på Alva Myrdals gata. Handikapparkering finns ca. 50 meter från Eskilstuna Tourist Information, på Careliigatan. Här hittar du mer information om parkering i centrala Eskilstuna

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Eskilstuna Tourist Information

Turistbyrån i Eskilstuna.

Öppettider

Telefontider: Måndag-fredag 10.00-17.00.

Kontakt

016-710 70 00
Skicka e-post
016-14 95 00

Aktuella evenemang