MENY
Eskilstuna kommun

Eskilstuna Tourist Information

Öppettider

Öppettider under lågsäsong
Måndag-fredag 10.00-17.00, lunchstängt 12.00-13.00, lördag- söndag stängt.

Eskilstuna Tourist Information hjälper dig året om. Under högsäsong 1 juni-31 augusti finns vi på Fristadstorget 1, resterande del av året finns vi tillgängliga via telefon, e-post och sociala medier.

Webbplats: Eskilstuna Tourist Informationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Turistbyrån i Eskilstuna ligger centralt vid Fristadstorget 1. Här får du hjälp med information för dig som turist. Vi har flera olika kartor så som cykel- respektive vandringskartor och vi förmedlar boende, tipsar om evenemang, aktiviteter och annat som rör Eskilstuna med omnejd. Vi är av Visita auktoriserad som Tourist Information.

Vi är stolta över att kunna erbjuda guidning av alla de slag över Eskilstuna och Torshälla med omnejd. Under sommaren håller vi öppna guidningar för allmänheten, men vi erbjuder också bokningsbara guidningar för grupperlänk till annan webbplats året om.

Parkering

Parkering finns i nära anslutning till Centrum 1 i närliggande parkeringshus, Rademachergatan 5. Det finns även parkering i parkeringshuset Vildsvinet på Alva Myrdals gata 8 B. Utomhusparkering finns bl.a. på Alva Myrdals gata. Handikapparkering finns ca. 50 meter från Eskilstuna Tourist Information, på Careliigatan. Här hittar du mer information om parkering i centrala Eskilstuna

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Eskilstuna Tourist Information

Turistbyrån i Eskilstuna

Öppettider

Öppettider under lågsäsong
Måndag-fredag 10.00-17.00, lunchstängt 12.00-13.00, lördag- söndag stängt.

Kontakt

016-710 70 00
Skicka e-post
016-14 95 00

Aktuella evenemang