Turer med kanalbåten S:t Olof ställs in

kanalbåten st olof

Turer med kanalbåten S:t Olof ställs in på grund av tekniskt fel. Båten är sönder och kommer inte att köra fler turer under sommaren 2018.

Kanalbåten S:t Olof skulle köra längs Eskilstunaån under sommaren, dels reguljära turer mellan Kofältet i Torshälla och centrala Eskilstuna och dels turer med bäversafari. Båten kommer inte att köra några fler turer sommaren 2018. Reparationer och besiktning krävs för att båten ska bli sjöduglig och säker att åka med. Båten kommer att kunna repareras och besiktigas tidigast i slutet av sommaren.

– Det är tråkigt att vi inte kan erbjuda invånare och besökare båtturer med S:t Olof under sommaren 2018, säger Linn Axelsson, enhetschef för Arenor och scener på kultur- och fritidsförvaltningen. Men det måste vara säkert för passagerarna att åka med båten.

Information om andra båtturer som arrangeras i Eskilstuna och Torshälla under sommaren finns här: https://eskilstuna.nu/gora/aktiviteter/batturer-och-kryssningarlänk till annan webbplats

För mer information, kontakta:
Linn Axelsson, enhetschef Arenor och scener, 072-145 78 08, linn.axelsson@eskilstuna.se

Kultur- och fritidsförvaltningen

Eskilstuna kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen, 631 86 Eskilstuna