Hjälp oss förbättra vår service och information till föreningar!

Eskilstuna kommun vill förbättra sin service och information till föreningar. Därför gör vi en undersökning som riktar sig till alla kommunens föreningar.

Med hjälp av enkäten vill vi få kunskap om:

• föreningarnas förtroende för kommunens ekonomiska stödsystem
  • föreningarnas nöjdhet med kommunens service, tjänster, anläggningar och lokaler
  • föreningarnas nöjdhet med kommunens information och kommunikation till föreningslivet.

Resultatet kommer att användas som underlag i vårt fortsatta arbete med att förbättra service, tjänsteutbud och information till föreningarna i kommunen.

16 oktober skickas en enkät via e-post till alla föreningar i Eskilstuna kommun som är registrerade och aktuella i kommunens föreningsregister. Vi hoppas att ni vill ta er tid att besvara enkäten och bidra med era erfarenheter och synpunkter.

Du svarar anonymt – resultatet kommer att avidentifieras och kan inte kopplas till dig som person.

Frågor om undersökningen?

Undersökningen genomförs av Markör Marknad och Kommunikation AB.
Kontakta Linn Nilsson, projektledare på Markör, om du har frågor om undersökningen: linn.nilsson@markor.se

Kultur- och fritidsförvaltningen

Eskilstuna kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen, 631 86 Eskilstuna