Tyck till om bibliotekets verksamhet 2017-2021

Är du intresserad av hur biblioteksverksamheten ska se ut framöver? Läs gärna förslaget till ny biblioteksplan och lämna synpunkter om du vill. Senast den 8 mars.

Nu finns förslag på vad biblioteken i Eskilstuna ska erbjuda och fokusera på de kommande åren. Dessutom finns mål som ska uppnås och aktiviteter som ska genomföras.

Vill du veta mer innan du tycker till?

Välkommen till FredagsFika på Stadsbiblioteket den 10 februari 9.30-10.30. Då berättar biträdande bibliotekschef Birgitta Edvardsson om den nya biblioteksplanen som beslutas av kommunfullmäktige sommaren 2017.

På Eskilstuna stadsbiblioteks webbplats hittar du förslaget till ny biblioteksplan och ett formulär där du kan lämna synpunkterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kultur- och fritidsförvaltningen

Eskilstuna kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen, Box 17, 631 02 Eskilstuna