Telefonoperatören Tele2/Comviq har problem med sin telefoni

Det innebär att du som har ett abonnemang hos operatören kan ha svårt att komma fram till oss. Har du problem går det alltid att ringa från en telefon med ett annat abonnemang eller skicka mejl till Eskilstuna direkt på info@eskilstuna.se.

MENY
Eskilstuna kommun

Bli sommarguide i Fröslunda!

Bor du i Fröslunda och går i åk 8 eller 9? Då kan du ansöka om att vara med i Eskilstuna stadsmuseums projektgrupp under vecka 31, 32 och 33. Du kommer att få lära dig mer om vad som hänt i Fröslunda för länge sedan, men också lära oss på stadsmuseet om hur det är att växa upp i Fröslunda idag. Efter dessa 3 veckor kommer du få betalt för din insats.

Sommarguider sommartorg

Om du kommer med i stadsmuseets projektgrupp kommer du under onsdagar, torsdagar och fredagar under veckorna 31, 32 och 33 jobba två timmar varje dag. Du får arvode för dessa tre veckor när du avslutningsvis håller i din guidning.

Vi kommer att vara 8 personer i projektgruppen, 6 blivande guider och 2 personer från stadsmuseet. Tillsammans kommer vi att prata om vad ni vill berätta om Fröslunda. Vi kommer också att lära oss om och diskutera Fröslundas historia.

Under veckorna kommer vi tillsammans att sätta ihop ett guidemanus som vi övar på. Näst sista dagen håller vi tillsammans en guidning i Fröslunda för publik. Det är därför viktigt att du under dessa veckor tillsammans med oss förbereder dig för att prata inför en större grupp tillsammans med dina nya vänner i projektgruppen. Ingen kommer stå ensam under guidningen - vi gör det tillsammans!

Sista dagen kommer du att få ett diplom som visar att du har blivit en sommarguide i Fröslunda. Diplomet kan du använda inför framtida jobbsök.

Vill du anmäla dig eller har du frågor? Kontakta Julia Göransson på stadsmuseet eller prata med personalen på Fröslunda fritidsgård eller Palatzet.

Ansök senast 3 juli 2019.

julia.goransson@eskilstuna.se 073-861 84 93 / 016-710 55 21

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Eskilstuna stadsmuseum

Fri entré - free admission.
Huvudentré från Strömsholmen, Hamngatan.

Öppettider

Midsommarafton STÄNGT
Midsommardagen STÄNGT
Söndag 23/6 STÄNGT

Sommaröppettider
Måndag STÄNGT
Tisdag-söndag 11.00-16.00