Senaste nytt om Folk och Kultur

Är du nyfiken på det kulturpolitiska konventet Folk och Kultur som arrangeras för första gången den 7-10 februari 2018 i Eskilstuna? Nu finns information i Evenemangsguiden, och via Folk och Kulturs egen webbplats kan du senare i höst anmäla dig till konventet eller köpa biljetter till olika kulturevenemang.

Under fyra dagar får du chansen att uppleva extra mycket kultur i Eskilstuna.

Intresserade kan delta i konventet med spännande samtal, debatter och seminarium.

Arrangörer och initiativtagare till Folk och Kultur är Länsteatrarna i Sverige, Regional Musik i Sverige och Länsmuseernas Samarbetsråd i samarbete med Eskilstuna kommun och Landstinget Sörmland.

Läs mer i Evenemangsguiden och på Folk och Kulturs webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Facebook-sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Eskilstuna kommuns kontaktcenter.

Besök vardagar 08.00-17.00