Hundar på allmänna badplatser

bad

Det regleras i de lokala ordningsföreskrifterna för Eskilstuna kommunöppnas i nytt fönster. Hundar får inte bada på allmänna badplatser under badsäsongen 15 maj-15 september. Hundar som vistas på badstränderna ska vara kopplade.

Allmänna badplatser:Barva badplats, Borsökna badplats, Borsökna (Vipvägen), Bårsten, Bälgvikens badplats, Eklångens badplats, Gillberganäs badplats, Hållsta badplats, Mora badplats, Mälarbaden (Torshälla), Näshulta, Pottskär (Kvicksund), Rosenforsbadet (Skogstorp), Sandvikenbadet, Skjulstabadet, Slätvikenbadet, Sommarhemmet (Skogstorp), Sundbyholmsbadet, Sågarsvedet, Viboö badplats, Vilstabadet, Åsborgen (Ärla), Ängsholmen (Torshälla), Österby (camping och bad) och Österby (fritidsby).

Hundar får bada exempelvis mitt emot badplatsen i Vilsta och på udden i Sundbyholm.

Måndag-torsdag 07.45-16.30
Fredag 07.45-16.00