Arenor och scener byter boknings­system

(Uppdaterad 19 februari) - Uppskjuten start av systemet. Det kommer att ta ytterligare en vecka innan det nya bokningssystemet är igång. Nytt datum för lansering är den 26 februari.

OBS! Uppdaterad information 19 februari

Se kontaktuppgifter nedan för bokningsförfrågningar under tiden.

Begränsad möjlighet att göra bokningsförfrågningar

Tisdag 13 februari – söndag 25 februar februari har vi stängt för bokningsförfrågningar. Vi har alltså inga telefon- eller besökstider dessa dagar. Gör därför era bokningar innan vecka 7, senast 12 februari. Om något ändå måste bokas eller ändras 13-25 februari når ni oss via e-post fritid@eskilstuna.se.

Eskilstuna Direkt har inte heller tillgång till något bokningssystem under 13-25 februari men nås på info@eskilstuna.se om det är något akut.

Hämtning och lämning av nycklar

Nyckelhämtning och nyckellämning för föreningar görs 13 februari – 25 februari vid infopunkten i Munktellarenan.

Ordinarie öppettider från 26 februari

Från måndag 26 februari är det öppet som vanligt igen med nya besöks- och telefontider mellan 08.00-09.30, 10.00–11.00 samt 13.00–14.30. Bokningsförfrågningar kan också göras genom e-post till fritid@eskilstuna.se.

Tillgång till systemet för föreningar

Tisdag 13 februari stängs det gamla systemet Interbook ner. Vi meddelar senare när föreningar får tillgång till det nya systemet Interbook Go.

Arenor och scener
Kultur- och fritidsförvaltningen