MENY
Eskilstuna kommun

Golfbanor

Golf
Eskilstuna golfklubb

En 18-håls parkbana precis i utkanten av centrum, hit kan du ta cykeln eller bussen. På klubben finns restaurang, shop med pro, klubbverksamhet och olika erbjudanden för medlemmar och greenfee-spel.
Eskilstuna golfklubbs webbplatslänk till annan webbplats

Mälarbadens golfklubb

Ligger vackert vid Mälarens strand, hit kan du komma både land- och sjövägen. Inga väntetider och förbokning behövs inte. På klubben finns restaurang och shop med pro. Övningsområdet ligger strax intill den egna bryggan. I området finns camping, gästhamn och badplats.
Mälarbadens golfklubbs webbplatslänk till annan webbplats

Strand Golf

En en varierad bana som ligger vackert intill Sörfjärden där både nybörjare och proffs är välkomna. Här finns möjlighet till pay-and-play, klubbor finns att hyra och vill du ha hjälp att komma igång så kan du boka lektioner med pro. På anläggningen finns också hotell, restaurang och flera aktiviteter genom Strand Event.
Strand Golfs webbplatslänk till annan webbplats

Sundbyvik Golf

En lättillgänglig 9-hålsbana strax utanför Kvicksund. Klubben erbjuder prisvärt medlemskap och möjlighet till pay-and-play både för nybörjare och erfarna spelare. Här behöver du inte boka tid, använd bollränna och kom ut på banan snabbt och enkelt. Greenfee gäller för hela dagen, spela så länge du orkar och hinner. Intill drivingrange finns en kiosk med enklare förtäring och uthyrning av utrustning.
Sundbyvik Golfs webbplatslänk till annan webbplats

Torshälla golfklubb

En välskött park- och skogsbana med 18 hål. Stor och lång drivingrange, övningsbana med konstgräs och ett närspelsområde i anslutning till rangen. Restaurangen ligger vid artonde green och intill varvning. Shop med pro och restaurang med lunchbuffé.
Torshälla golfklubbs webbplatslänk till annan webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Eskilstuna Golfklubb
Kontakt

Mälarbadens Golfklubb
Kontakt

Strand Golf
Kontakt

Sundbyvik Golf
Kontakt

Torshälla Golfklubb
Kontakt