Föreningsenkäten 2019

puff enkäten

Är din förening nöjd med kommunens service, tjänster och anläggningar? Under oktober och november skickas en undersökning till föreningar. Vi hoppas att din förening vill bidra med synpunkter och erfarenheter.

Eskilstuna kommun vill förbättra sin service och information till föreningar. Därför gör vi en undersökning som riktar sig till alla föreningar i Eskilstuna kommun, som är registrerade och aktuella i kommunens föreningsregister.

Undersökningens syfte är att få mer kunskap om

• föreningarnas förtroende för kommunernas ekonomiska stöd
  • föreningarnas nöjdhet med kommunens service, tjänster, anläggningar och lokaler
  • föreningarnas nöjdhet med kommunens information och kommunikation till föreningslivet

Resultatet från undersökningen kommer användas som underlag för Eskilstuna kommuns fortsatta arbete med att förbättra vår service, tjänster och kommunikation med föreningar i kommunen.

Vi hoppas att din förening vill bidra med synpunkter och erfarenheter. Det gör ni genom att besvara den enkät som skickas ut till föreningar under oktober. Enkäten ska besvaras senast 24 november 2019.

Enkäten kommer från företaget Origo Group. Har du frågor om undersökningen? Kontakta Pernilla Tollin, projektledare på Origo Group, pernilla.tollin@origogroup.com.

Måndag-torsdag 07.45-16.30
Fredag 07.45-16.00