MENY
Eskilstuna kommun
Ung

Ungdomens hus

Öppettider

Stängt på grund av flytt till nya lokaler i MunktellArenan.

Ungdomens hus flyttar verksamheten till MunktellArenan

Ungdomens hus flyttar sin verksamhet till nya lokaler i MunktellArenan efter sommaren och stänger i maj för att förbereda utflytt 31 maj, då kontraktstiden för nuvarande lokaler går ut. Byggnaden i kvarteret Valsverket ska enligt detaljplan så småningom rivas för att ge plats
åt nya bostäder.

Flytten till nya lokaler i MunktellArenan pågår under sommaren då Ungdomens hus fasta verksamhet som vanligt stänger och ersätts av den mobila verksamheten Street Fun med aktiviteter i olika bostadsområden och på gator och torg i Eskilstuna. Exakt datum för öppnandet av den nya verksamheten i MunktellArenan är inte bestämt ännu.

Inför flytten pågår arbete tillsammans med ungdomar för att utforma verksamheten i de nya lokalerna. Alla ungdomar som är intresserade av att vara med och påverka är välkomna att höra av sig!


Om verksamheten

Ungdomens hus riktar sig till ungdomar från årskurs 7 till 23 år och i de nuvarande lokalerna som funnits sedan 2009 finns ett café, en scen, en musikstudio och ett skapanderum. Vad som kommer finnas framöver är i högsta grad möjligt att påverka utifrån ungdomarnas behov och önskemål.

Ungdomens hus på Facebooklänk till annan webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Aktuella evenemang

Ungdomens hus
Öppettider

Stängt på grund av flytt till nya lokaler i MunktellArenan.

Mikael Jansson
Arbetsledare