MENY
Eskilstuna kommun
Ung

Fröslunda fritidsgård

Fröslunda

Fröslunda fritidsgård ligger i Engelska skolans lokaler i Fröslunda centrum och riktar sig till ungdomar från årskurs 6 upp till 20 år. Här kan du umgås med kompisar och vara delaktig i en trygg och kreativ miljö.

Öppettider

Måndag 16.00-19.00
Onsdag 18.00-20.00 (endast tjejer)
Onsdag 20.00-21.00 (idrottshallen)
Fredag 18.00-20.30
Fredag 20.30-22.00 (idrottshallen)

Information om öppethållande med anledning av coronaviruset

Regeringen har beslutat om förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler deltagare än 50 personer vid ett och samma tillfälle. Fritidsgårdsverksamheten håller öppet med uteverksamhet i området och inneverksamhet i mindre grupper. Följ oss i sociala medier för aktuella aktiviteter och prata med personalen om du har frågor.

Tänk på följande för att minska risken för smitta:

  • Håll avstånd till varandra
  • Tvätta händerna ofta
  • Stanna hemma om du är sjuk

Risken för smittspridning av coronaviruset i Sverige bedöms som mycket hög. Vi följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset. Om förändringar görs i öppethållande eller verksamhet kommer vi att informera om det. Vi uppdaterar kontinuerligt informationen här.

Om verksamheten

På Fröslunda fritidsgård kan du ägna dig åt skapande verksamhet, öppen idrott, musik, e-sport/gaming, utflykter, uteaktiviteter, sällskapsspel, pingis, biljard eller bara umgås med kompisar och ta en fika till självkostnadspris. Det finns också möjlighet att få hjälp med skolarbete och jobbsökande.

I anslutning till Fröet finns även studioverksamhet i Valvet som ligger på andra sidan Skogstorpsvägen (Hovängsvägen 2) samt tillgång till idrottshall.

Om du och dina kompisar vill göra något särskilt eller arrangera en aktivitet för andra ungdomar går det att söka medel från vår ungdomspott.

Du kan vara delaktig i en gruppverksamhet på fritidsgården. Det finns exempelvis både tjej- och killgrupper.

För dig som är intresserad av att ta extra ansvar och genomföra uppdrag på fritidsgården eller i bostadsområdet finns det möjlighet att bli god förebild, ungdomsambassadör eller ungdomsledare.

Prata med personalen på fritidsgården om du vill veta mer!

Fritidsgården har även ett nära samarbete med Mötesplats Fröslunda Fröet.

Fröslunda fritidsgård är en del av Ung Fritid och mötesplatser som skapar möjligheter till goda livsvillkor och meningsfull fritid för sina besökare.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Fröslunda fritidsgård
Öppettider

Måndag 16.00-19.00
Onsdag 18.00-20.00 (endast tjejer)
Onsdag 20.00-21.00 (idrottshallen)
Fredag 18.00-20.30
Fredag 20.30-22.00 (idrottshallen)