MENY
Eskilstuna kommun
Ung

Balsta musikslott

Balsta musikslott

Balsta musikslott är ett av Europas största musikhus. Verksamheten drivs av Ung Fritid Eskilstuna (kultur- och fritidsförvaltningen) i samarbete med fyra studieförbund. 

Öppettider

Onsdag 17.00-21.00

Alla med tag har åtkomst till sina replokaler även de tider caféet har stängt.

Vill du ha regelbundna uppdateringar om vad som händer på Balsta musikslott, kolla in bilder, diskutera och tycka till om verksamheten? Besök vår facebooksida!

Balsta musikslott på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Musikverksamheten

På Balsta musikslott finns det idag cirka 100 band verksamma i 70 olika lokaler. Du som är intresserad av att veta mer om musikverksamheten ska ta kontakt med studieförbunden som finns i huset; ABFlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster , Folkuniversitetetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster , Studiefrämjandetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller Sensuslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

ABF
Telefon: 016-16 67 00
E-post: info.eskilstuna@abf.se

Folkuniversitetet
Rasmus Uhlin
Telefon: 070-733 86 90
E-post: rasmus.uhlin@folkuniversitetet.se

Studiefrämjandet
Telefon: 016-15 93 20
E-post: eskilstuna@studieframjandet.se 

Sensus
Johan Liljegren
Telefon: 070-288 95 06
E-post: johan.liljegren@sensus.se

Passersystem

På Balsta musikslott finns ett passersystem. En personlig tagg gör det möjligt för de besökare som är aktiva i musikverksamheten att på egen hand passera in och ut samt röra sig inom huset. Fråga ditt studieförbund för mer information.

Internationella samarbeten

Balsta musikslott uppmärksammas inte bara lokalt och nationellt utan även internationellt. Bland annat finns ett samarbete med vänorter runt om i Europa. Inbjudningar och förfrågningar kommer bland annat från Italien, Tyskland och Finland. Även de baltiska länderna och Ryssland hör till länder vars kulturdelegationer passar på att besöka Balsta musikslott när de är i Sverige.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Balsta musikslott
Öppettider

Onsdag 17.00-21.00

Alla med tag har åtkomst till sina replokaler även de tider caféet har stängt.

Aktuella evenemang