MENY
Eskilstuna kommun

Viktigt om färdtjänst och serviceresor i jul och nyår

Exempelbild

Region Sörmland har brutit avtalet med AB Trendtaxi då företaget saknat trafiktillstånd. Under kommande veckor innebär det begränsade möjligheter till färdtjänst och serviceresor som till exempel skolskjuts och särskoleresor.

AB Trendtaxi har gjort sig skyldig till avtalsbrott då de kört med indraget trafiktillstånd. Region Sörmland har därför beslutat att säga upp avtalet från 9 december och med omedelbar verkan.

Beslutet innefattar även dotterbolaget Trendtaxi Sörmland och inget av bolagen kommer därmed få utföra trafik i det kommande trafikavtalet för serviceresor med start 1 januari 2021. 

Ett 60-tal av de 70 fordon som berörs har ersatts, men det kan fortfarande kvarstå viss påverkan i trafiken under kommande veckor.

Resenärer bör noga överväga sina resor samt att vara beredda på mindre valmöjligheter gällande restider. Region Sörmland kommer som alltid att prioritera resor till dom som är i störst behov.

För frågor eller mer information ring Sörmlandstrafikens kundservice på 020- 44 40 00 eller besök Sörmlandstrafikenlänk till annan webbplats

 

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Eskilstuna direkt

Eskilstuna kommuns kontaktcenter

Öppettider

Besökstid Eskilstuna
Måndag-fredag 07.30-16.00


Besökstid Torshälla
Stängt


Telefontid
Måndag-torsdag 08.00-16.30
Fredag 08.00-16.00

Dag före röd dag och klämdag 08.00-13.00

Besöksadress

Värjan, Alva Myrdals gata 5, Eskilstuna
Kvarnen, Storgatan 26, Torshälla