MENY
Eskilstuna kommun

Cykelpanel - söker deltagare

Är du intresserad av cykelfrågor och vill vara aktivt delaktig och med att påverka hur Eskilstuna ska bli en ännu bättre stad att cykla i? Då är du välkommen att vara med i cykelpanelen. 

Cykelpanelen har funnits i flera år men varit vilande en tid. Nu startar vi upp igen och hoppas att du vill vara med. Du som varit med tidigare behöver anmäla dig på nytt om du fortfarande vill vara med.

Eskilstuna kommuns målsättning är att få flera människor att välja hållbara färdmedel i första hand. Att välja cykel är ett billigt och miljövänligt sätt att förflytta sig som har positiva hälsoeffekter. Eskilstuna har små nivåskillnader och ett bra cykelvägnät. Cykeln kan i de flesta fall konkurrera med bilen när det handlar om resor under fem kilometer. Det finns goda förutsättningar samt en god potential att öka andelen cyklister i Eskilstuna.

Syftet med cykelpanelen är att synliggöra cyklisters behov och intressen. Det är viktigt att fånga in synpunkter från er som cyklar, eftersom ni har kunskaper som är värdefulla för oss inom kommunen som planerar för cyklister. Panelens samlade bild kommer att skapa möjlighet till bättre förutsättningar för att cykla i Eskilstuna.

Målet är att det ska vara ca 100 personer i panelen, olika åldrar, kvinnor och män i olika bostadsområden som både är vanecyklister och som cyklar mer sällan.

Kontakt mellan projektansvarig och deltagare sker via e-post och webb.

Som deltagare:

  • Svarar du på olika frågor som rör cykling inom Eskilstuna kommun, framförallt genom att besvara 1-2 enkäter per år digitalt.
  • Blir du inbjuden till minst en träff per år (nästa träff våren 2020)

Anmäl dig här:

Kontaktuppgifter * (obligatorisk)
KontaktuppgifterKön * (obligatorisk)
Kön
Bostadsort * (obligatorisk)
BostadsortÅlder * (obligatorisk)
Ålder


Vilken typ av cykel-/cyklar använder du? * (obligatorisk)
Vilken typ av cykel-/cyklar använder du?Företräder du någon intresseorganisation för cykling?  * (obligatorisk)
Företräder du någon intresseorganisation för cykling?
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Sabina Dernelid
Projektsamordnare Mobilitetsgruppen
Anna Bergfors
Projektsamordnare Mobilitetsgruppen