MENY
Eskilstuna kommun

S:t Eskils gymnasium

Logo S:t Eskils gymnasium

Öppet hus IRL 28 april!

Utöver vårt digitala Öppet hus 14 april planerar vi nu för att kunna bjuda in dig till skolan, om smittskyddsläget tillåter. Du kommer då kunna anmäla intresse för att besöka något eller flera av våra program och datum är satt till 28 april. Tid för besöket är mellan 17.00 och 19.00, den tid du får anges i det bekräftelsemail du får av oss.

OBS, antalet platser är begränsat så "först till kvarn" gäller.

Du anmäler dig, och en eventuell medföljare, till arrangemanget genom att skicka e-post till anmalansteskil@eskilstuna.se

  1. Ange ditt namn och din eventuella medföljare.
  2. Ange vilket program och inriktning du är intresserad av att besöka, vill du se flera så skriver du dem i prioriterad ordning.

Du får sedan ett bekräftelsemail med mer information.

Besöket kommer ske på ett Coronasäkert sätt och vi reserverar oss för att vi kan behöva ställa in med kort varsel - om det sker ändringar i myndigheternas rekommendationer.
Du meddelas då via den epost som du skickar in din anmälan från.

Varmt välkommen med din anmälan!

Den breda blandningen av program formar S:t Eskils gymnasium till en skola som andas kreativitet, glädje och gemenskap.

Viktig information om Covid-19 och distansundervisning

På S:t Eskil jobbar vi aktivit med att skolan ska vara en trygg och säker plats, extra viktigt är det under en pågående pandemi. För att minska antalet människor på skolan studerar delar av skolan på distans i ett rullande schema.

Våra elever presterar på en mycket hög nivå!

På S:t Eskil har vi ett tydligt fokus på kunskapsresultat och våra elevers studiemotivation är hög. Nedan ser ni hur våra elever presterat vad gäller betygspoäng under de läsåren 2014-2019. Blå stapel är S:t Eskils resultat.

Kunskapsresultat

S:t Eskils gymnasium fick toppbetyg i kvalitetsgranskning

S:t Eskils gymnasium har genomgått en genomgripande granskning av sin verksamhet med hjälp av Q-Steps Kvalitetssäkring AB och Qualis, ett kvalitetssäkringssystem speciellt anpassat för skolan. När resultatet av granskningen blivit offentligt visar det sig att S:t Eskil uppnått den högsta poäng som någon svensk gymnasieskola hittills fått i en Qualisgranskning.

Läs Kvalitetsmagasinets artikellänk till annan webbplats 

S:t Eskils gymnasium är en skola med mycket karaktär och stolta traditioner. Skolan ligger mitt i centrala Eskilstuna med bara några minuters promenad från buss- och tågstation. Vi är en modern skola med många spännande utbildningar.

S:t Eskils gymnasium är en lagom stor skola med cirka 750 elever, vilket gör att du träffar många nya vänner, inte bara från din klass utan även från skolans övriga program. Gymnasiet har fyra olika hus vilket gör att det känns som en liten skola, men med den stora skolans alla fördelar!

Besök oss på våra sociala medier

Besök oss på våra social medier Facebook Instagram Youtube Vår podd - En skola i världsklass

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

S:t Eskils gymnasium
Öppettider

Expedition A-hus kl. 08.00-15.00
Lunchstängt kl. 12.30-13.15

Postadress

S:t Eskils gymnasium
Smedjegatan 3-5
631 86 Eskilstuna

Pelle Marklund
Biträdande rektor
Peter Strömberg
Administrativ chef