Problem med viss e-post

Vi har för tillfället problem att skicka ut viss e-post till främst hotmail.com, live.com, msn.com och outlook.com. Du kan alltid ringa Eskilstuna direkt på 016-710 10 00 eller använda en alternativ e-postadress. Du kan även kontakta oss via vår Facebooksida.

MENY
Eskilstuna kommun

Stöd till dig som anhörig

Människor i solnedgång

Du som är anhörig erbjuds stöd från kommunen. Här finns bland annat aktuella träffar och aktiviteter för anhöriga och information om vad kommunen erbjuder för stöd till dig och din närstående.

Som en del i arbetet med att ge stöd till dig som anhörig har Eskilstuna kommun skapat dessa webbsidor i samarbete med lokala föreningar och organisationer. Här finns bland annat aktuella träffar och aktiviteter för anhöriga, och information om vad kommunen erbjuder för stöd till din närstående.

Vem är anhörig?

Du som är anhörig kan vara en familjemedlem, en nära släkting, en granne, en vän eller annan medmänniska. Du är en väldigt viktig och betydelsefull person som inte behöver klara allt själv. 

Hjälp att få

Du som anhörig har rätt att få stöd från kommunen. Anhörigstödet är uppdelat utifrån fyra områden – klicka på den rubrik som stämmer bäst in på dig och din närstående. Kontaktpersoner hittar du under respektive rubrik.

 

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Eskilstuna direkt

Eskilstuna kommuns kontaktcenter

Öppettider

Besökstid Eskilstuna
Måndag-torsdag 07.45-16.30
Fredag 07.45-16.00

Besökstid Torshälla
Måndag 10.00-19.00
Tisdag-fredag 10.00-16.30

Telefontid
Måndag-fredag 07.30-17.00

Besöksadress

Värjan, Alva Myrdals gata 5, Eskilstuna
Kvarnen, Storgatan 26, Torshälla