Skilda världar är en gruppverksamhet för dig mellan 7-20 år som har föräldrar som inte bor tillsammans.

Är du mellan 7-20 år gammal och har föräldrar som inte bor tillsammans och behöver stöd med att hantera det? Har du separerat med den andra föräldern till ditt barn och vill att ditt barn ska delta i den här stödverksamheten? Kontakta oss genom uppgifterna längst ner på sidan så får du mer information och möjligheten att anmäla intresse av att få stöd.

Gruppverksmheterna startar varje vår- och hösttermin. Vårens grupper är tyvärr inställda utifrån Covid-19. Vi planerar att starta gruppverksamheterna under hösten 2021 och du kan anmäla dig redan nu till höstens grupper. Vi erbjuder i nuläget endast enskilt samtalsstöd.

Hur går det till?

I Skilda världar arbetar två gruppledare med 4-8 barn eller ungdomar. Deltagarna är indelade efter ålder. Vårt grundmaterial är ”Skilda världar”, som är utgiven av BRIS - Barnens Rätt I Samhället. Materialet är indelat i olika teman med tillhörande arbetsblad. Exempel på teman är familjen, känslor, förändringar, självkänsla och barns rättigheter. Vi har diskussioner, arbetsblad samt mycket lek och rörelse under våra träffar.

Vi träffas ca 10 gånger. Under våra träffar arbetar vi utifrån att vi försöker stärka det som är positivt kring barnen/ungdomarna för att de ska bli bättre rustade för påfrestningar i livet.

Skilda världar/Huven

Besöksadress

Öppettider

Måndag - fredag 08.00-17.00

Uppdaterad: 30 september 2021