Helganställning – extraarbete inom vård och omsorg

Vill du göra skillnad i människors vardag, tjäna extra pengar och samtidigt få erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg? Sök helganställning hos oss!

Eskilstuna kommun och vård- och omsorgsförvaltningen testar just nu en ny anställningsform som riktar sig till alla som är intresserade av att arbeta inom vård och omsorg, men som har en annan huvudsysselsättning. En annan huvudsysselsättning kan vara studier, eget företag eller deltidsarbete hos en annan arbetsgivare.

Vad innebär helganställning?

Som helganställd hos oss arbetar du fredag till söndag på en arbetsplats inom funktionshinderområdet eller inom äldreomsorgen. Det kan exempelvis vara på ett gruppboende inom LSS-verksamheten, på ett vård- och omsorgsboende eller inom hemtjänsten.

Helganställning är en tidsbegränsad, allmän visstidsanställning på 24-60 procent till och med 31 maj 2020. Riktmärket är schemalagd arbetstid varannan helg, men anställningen kan organiseras med tätare och glesare frekvens. Helganställning går inte att kombinera med en annan anställning, exempelvis timanställning, inom Eskilstuna kommun. En helganställning utesluter inte möjligheten att söka och få sommarjobb i kommunen.

Som helganställd inom vård och omsorgsförvaltningen får du:

• Arbeta med något meningsfullt; gör skillnad i människors vardag
  • Erfarenhet av vård och omsorgsarbete
  • Schemalagd arbetstid förlagd till helger (fredag-söndag)
  • Fast inkomst
  • LAS-dagar. vilket betyder företrädesrätt till kommande tjänster

Områden att arbete inom

• Funktionshinderområdet: Stöd och service till personer med fysisk och/eller psykisk funktionsnedsättning.
  • Äldreomsorgen: Stöd till äldre och personer med demens, inom vård- och omsorgsboende eller hemtjänsten.

Sök helganställning

Platsannons helganställninglänk till annan webbplats

Det här händer i rekryteringsprocessen.länk till annan webbplats

Mattias Kjellqvist