Så funkar kommunens konsumentvägledning

Hos Eskilstuna kommun finns två konsumentvägledare. De ger råd om dina rättigheter som konsument, ger stöd vid reklamationer och tolkar avtal.

De kan också ge dig råd före ett köp. Det kan handla om vad du ska tänka på innan du anlitar en hantverkare, köper en bil eller hur du handlar klimatsmart.

Konsumentvägledarna erbjuder även föreläsningar för att öka kunskapen om konsumenters rättigheter.länk till annan webbplats

Du når dem under telefontid eller genom att ställa din fråga i e-tjänsten.länk till annan webbplats

Kanske möter du personer som kan behöva hjälp kring konsumentfrågor? Glöm då inte att tipsa om var de kan hitta en konsumentvägledare!länk till annan webbplats

Kolla på filmen nedan för att lära dig mer om vad en konsumentvägledare kan hjälpa till med.

Konsumentvägledning

Telefontid: måndag och torsdag klockan 9.00-11.00.

Endast förbokad besök.

Konsumentvägledning, Eskilstuna Kommun, 631 86 Eskilstuna