MENY
Eskilstuna kommun

Beroendemottagningen Vägen

Beroendemottagningen Vägen riktar sig till invånare över 18 år som bor i Eskilstuna eller Torshälla. Vi erbjuder samtalsbehandling för den som upplever problem med alkohol, narkotika, läkemedel, doping eller spel om pengar. Är du anhörig till någon med ovanstående problem är du också välkommen att få råd och stöd hos oss.

Vi använder oss av behandlingsmetoder som bygger på kognitiv beteendeterapi (KBT) som syftar till att förändra tankar, känslor och beteenden. Vi använder oss också av ett nätverks- och systemteoretiskt synsätt. Vi erbjuder både enskilda samtal och gruppbehandling.

Om du redan är aktuell inom socialtjänsten vänder du dig till din handläggare så hjälper den dig vidare till oss. Du når oss på 016-710 83 38 eller vagen@eskilstuna.se. Vi finns även på Facebook.

På måndagar och fredagar har vi drop in mellan kl. 13-13.15 för öronakupunktur. Du behöver inte vara inskriven hos oss för att komma på akupunkturen och det krävs ingen föranmälan för att gå på den. Vi erbjuder akupunktur för att minska stress och lindra sug.

Vi finns i ”Hälsohuset” på Bruksgatan 8C.

Kommunala 12-stegsgrupper träffas på tisdagar i våra lokaler mellan kl. 17.00-18.30 på Bruksgatan 8C, våning 1. Insläpp från kl. 16.30. Till den här gruppen krävs ingen föranmälan utan det är bara att komma. Har du frågor om 12-stegsgruppen är du välkommen att kontakta Leif Blomkvist, telefon: 070-167 21 02.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.