MENY
Eskilstuna kommun

Stödsamtal till dig som har svårt att hantera konflikter med din partner

Knapp lämna sidan

Klicka på bilden för att snabbt lämna sidan.

Vi finns till för dig som är över 18 år som någon gång gjort illa din partner genom slag eller hårda ord.

Stöd och hjälp
Vi erbjuder kostnadsfria stödsamtal, både enskilt och i grupp. Metoden vi arbetar med är Alternativ Till Våld, ATV, som innebär att du får mer kunskap om våld, att bearbeta händelser och hitta nya verktyg vid exempelvis ilska, frustration och maktlöshet. Vi som arbetar på Mansmottagningen är samtalsbehandlare.

De enskilda samtalen är vanligtvis ungefär en timme åt gången, en gång per vecka. Gruppsamtalen är på onsdagar klockan 17.15 - 19.00 i våra lokaler på Kungsgatan 68. Grupperna består av fyra till åtta personer.

Vi har tystnadsplikt, vilket betyder att vi inte berättar om det du säger för någon. Du är välkommen till oss för ett första möte då vi tar reda på vad du behöver för hjälp. Det första mötet registreras inte någonstans. Om du behöver långvarigt eller särskilt stöd hjälper vi dig vidare till socialtjänstens mottagningsenhet.Du som utsatt partner eller anhörig kan komma till oss vid ett tillfälle för att lära dig om de metoder vi arbetar med.

Kontakt
Ring 073-950 66 94. Du når oss vardagar klockan 8.00 -17.00, dock säkrast tisdag-fredag 08.00-09.30. Du kan också ringa socialtjänstens mottagningsenhet, 016-710 10 00. Om du har en handläggare på socialtjänsten kan han eller hon också hjälpa dig att komma till oss.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

STOPP
Öppettider

Måndag - fredag 08.00-17.00

Besöksadress

Alva Myrdals gata 3D

Kontakt

Johan Ludvigsson
Samtalsbehandlare
Rickard Brandner
Samtalsbehandlare