MENY
Eskilstuna kommun

Se Oss - för barn och unga som upplevt våld i familjen

Knapp lämna sidan

Klicka på bilden för att snabbt lämna sidan.


Regnbågsrummet

Vi finns till för dig i åldern 4-20 år som upplevt våld. Våld är varje handling riktad mot en annan person, som genom denna handling skadar, smärtar, skrämmer eller kränker, får denna person att göra något mot sin vilja eller avstå från något som den vill. Läs mer om vad våld är.

Stöd och hjälp
Vi erbjuder enskilda stödsamtal enligt en modell som kallas Trappanlänk till annan webbplats. När du har gått i enskilda samtal kan du gå i grupp, om du vill. I grupperna umgås vi tillsammans och använder till exempel färg, lera och musik. Det är ungefär sex barn eller unga i varje grupp och vi träffas ungefär 12-15 gånger per termin. Det finns också grupper för föräldrar. I dem arbetar vi enligt Utväg Skaraborgs arbetsmodelllänk till annan webbplats. Vi som arbetar på Se Oss är samtalsbehandlare.

Vi har tystnadsplikt, vilket betyder att vi inte berättar om det du säger för någon. Du är välkommen till oss för ett första möte då vi tar reda på vad du behöver för hjälp. Det första mötet registreras inte någonstans. Om du behöver långvarigt eller särskilt stöd hjälper vi dig vidare till socialtjänstens mottagningsenhet.

Du får kontakt med oss genom att ringa oss direkt eller ringa socialtjänstens mottagningsenhet, 016-710 73 10. Om du har en handläggare på socialtjänsten kan han eller hon också hjälpa dig att komma till oss. 

Lekrum med borg målad på väggen

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Se Oss
Öppettider

Måndag - fredag 08.00-17.00

Besöksadress

Alva Myrdalsgata 3D

Tove Pettersson
Samtalsbehandlare
Lisa Bende
Samtalsbehandlare