Nyheter - Överförmyndarkontoret

Information med anledning av corona/covid-19 är en möjlig konsekvens längre handläggningstider och det gäller även för prioriterade ärenden. Vi ber er därför att ha så god framförhållning som möjligt men även förståelse för att vissa typer av beslut och utredningar kan komma att ta väsentligt längre tid.

Av kommunens riktlinjer framgår att fysiska möten ska lösas på annat sätt för att minska smittspridningen.  Med anledning av detta kommer överförmyndarkontoret inte att ta emot några besök. Du har däremot möjlighet att nå handläggare per telefon eller e-post.

Överförmyndarkontoret kommer inte att närvara i Strängnäs kommunhus 19 mars och 7 april på grund av omständigheterna.

Överförmyndarkontoret

Telefontid till handläggare
Måndag-onsdag 10.00-12.00
Torsdag 13.00-15.00

Besökstid
Bokas med handläggare via telefon eller e-post. Du kan boka tid både i Eskilstuna och Strängnäs.

Överförmyndarkontoret, 631 86 Eskilstuna

Skicka e-post