Utbilda dig till VIP-gruppledare

Gruppledarutbildningen vänder sig till anställda medarbetare i verksamheter som möter kvinnor och män eller ungdomar med intellektuella och/eller psykiska funktionsvariationer.

V.I.P-programmet riktar sig till dem som har svårt att förstå och bearbeta information. Manualen du som gruppledare utgår från går att anpassa utifrån gruppdeltagarnas kognitiva funktionsvariationer.

En V.I.P-grupp ska alltid ledas av två gruppledare och kvinnor och män går i olika grupper.

Utbildningens innehåll

Utbildningen ger grundkunskaper om programmets innehåll och teman.

En viktig del i utbildningen är att själv få prova på de övningar som ingår i programmet.

I utbildningen ingår även kunskap om gruppledarrollen, våld i nära relationer, genussystemet och diskrimineringsgrunderna.

Du blir efter utbildningen certifierad V.I.P-gruppledare och får  tillgång till manualen samt inkluderas i det nationella nätverket av V.I.P-gruppledare.

Anmäl dig till vår utbildning i Eskilstuna eller kontakta oss på vip@eskilstuna.se för information om kommande utbildningar eller för offert på uppdragsutbildning.

Manual

Gruppledarutbildning i Eskilstuna våren 2020

Skriv tabellbeskrivning här
Dag 1-3Dag 4-5
15/4 - 8:30-17:0028/4 8:30 -17:00
16/4 - 8:30-17:0029/4 8:30 -15:30
17/4 - 8:30-15:30

Pris gruppledarutbildning VIP: 10.300 kr/ person.

Lunch samt för och eftermiddagsfika ingår samtliga utbildningsdagar.

Utbildningen genomförs på Elite stadshotellet i Eskilstunalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningen vid för få anmälningar.

Anmäl dig till utbildningen

Avanmälan av utbildningsplats kan göras till vip@eskilstuna.se senast 2020-03-13, därefter debiteras hela kostnaden för utbildningen.

Hantering av personuppgifter

Vi följer Dataskyddsförordningen (GDPR) när vi hanterar dina personuppgifter för att registrera dig på utbildning/ kurs samt informera och kalla. När du ansöker samtycker du till att vi sparar dina uppgifter. Förvaltningen ansvarar för att uppgifterna hanteras på rätt sätt. I enlighet med gällande dataskyddslagstiftning har du rätt att få tillgång till information om vilka personuppgifter som vi behandlar om dig samt rätt att begära rättelse av dina personuppgifter.Du har rätt att när som helst återkalla hela eller del av ett lämnat samtycke om behandlingen av personuppgifter med effekt från och med att återkallelsen är gjord.Om du skulle ha några klagomål avseende vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till svenska datainspektionen som utövar tillsyn över verksamhetens hantering av personuppgifter.

Måndag-torsdag 07.45-16.30
Fredag 07.45-16.00