Stöd och hjälp med planering

Eskilstuna Direkt

På Eskilstuna direkt kan du få hjälp att hitta svaret på din fråga. Du kan antingen besöka oss, ringa eller skicka e-post. Vi talar även finska.

Här kan du även få kontakt med studie- och yrkesvägledare, socialsekreterare, arbetsmarknads- och handläggare. Här ansöker du bland annat om vuxenstudier, svenskundervisning för invandrare (SFI) och försörjningsstöd. Du kontaktar socialjouren när Eskilstuna direkt är stängt på telefon 112.

Torshälla

Du som bor i Torshälla vänder dig till Torshälla direkt.

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här kan du få hjälp med stödinsatser i ditt hem eller hjälp till bostad med särskild service. Du kan också få stöd för att kunna vara med i aktiviteter där du träffar andra och har trevligt. Du kan få möjlighet till sysselsättning och rehabilitering. Personer med mycket stora behov av stöd kan få hjälp enligt lag om stöd och service till vissa funktionshindrade, LSS.

Eskilstuna kommuns kontaktcenter.

Besök vardagar 08.00-17.00