Eskilstuna Energi och Miljö rekommenderar hushåll att koka vattnet

Prover visar att dricksvattnet i centrala, nordvästra, norra och östra Eskilstuna innehåller förhöjda halter av bakterier. På eem.se kan du se kartor över vilka områden som är drabbade av störningenlänk till annan webbplats.

Om Oss

Här står det om hur vi arbetar på Djurgårns Fritids och vilka som abetar här.

På Djurgårns fritids jobbar vi med social träning och delaktighet. Vårt mål är att ungdomarna ska få en meningsfull fritidsaktivitet när de är hos oss och vara delaktiga i beslut av aktiviteter. Vi jobbar utefter ICF*.

Verksamheten bedrivs i egen lokal som finns i skolans miljö samt att vi utnyttjar vår närmiljö och tar oss ut i samhället.

Verksamheten bedrivs i anslutning till skoldagen både före och efter samt helgdagar och lov.

Vi som arbetar här:

Kjell Möller, Gruppledare

Markus Lindstein, Omsorgsstödjare

Kristin Pärnaste, Omsorgsstödjare

* Internationell klassifikation av funktionstillstånd, funktionshinder och hälsa (International Classification of Functioning, Disability and Health)

Fritids

Eskilstuna kommuns kontaktcenter.