MENY
Eskilstuna kommun

För gammal för ungdomsmottagningen?

Vart vänder jag mig om/när jag är för gammal för ungdomsmottagningen?

Behov av hjälp kvarstår naturligtvis även då man är för gammal för att besöka ungdomsmottagningen. Då finns andra mottagningar som tar vid. Vilken av dem man ska vända sig till beror på vilken fråga eller vilket problem man har. Nedan följer några exempel:

  • Sesam-mottagningen ligger på Mälarsjukhuset och hjälper till med provtagning och behandling av sexuellt överförbara infektioner, abortfrågor, preventivmedel, sterilisering samt sex- och samlevnadsfrågor. Sesam-mottagningen når man på telefonnummer 016-10 30 89. Klicka härlänk till annan webbplats för mer information.

  • Barnmorskemottagningen på Mälarsjukhuset tar hand om gravida och svarar på frågor om graviditet. De hjälper också till med preventivmedel och det är dit man går på cellprovstagning. Barnmorskemottagningen når du på telefonnummer 016-10 40 28. Du kan också klicka härlänk till annan webbplats för mer information.

  • Om du behöver någon att samtala med kan du antingen vända dig till den vårdcentral du tillhör. Du kan också kontakta psykiatrin, klicka härlänk till annan webbplats för mer information om psykiatrin.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Ungdomsmottagningen
Besöksadress

Smedjegatan 34

Postadress

631 86 Eskilstuna