MENY
Eskilstuna kommun

V.I.P - Viktig intressant person

Exempelbild

Programmet är till för den som vill gå en kurs om känslor, relationer och om hur man kan öka självkänslan. Vi pratar om att göra val som är bra för en själv och gör övningar för att träna oss på att vara tydliga med vad vi vill och inte vill.

Genom att bli medveten om sina känslor, träna på att sätta gränser och lära sig om våldets olika uttryck kan det bli lättare att göra bra val i olika situationer. Att dela sina åsikter och erfarenheter i grupp sätter igång processer som kan leda till en förändring och öka självkänslan hos deltagarna. Deltagarna får på olika sätt öva på att ha huvudrollern i sitt eget liv.

V.I.P-kursen är på 12 tillfällen. Vi träffas en gång i veckan och bjuder på fika varje gång. Det kan vara mellan 6-10 personer i en grupp med två ledare.

V.I.P-programmet är framtaget och utvecklat av Ewa Fransson Mannelqvist och Kerstin Kristensen. Programmet utgår från Ersta vändpunktens och Föreningen Bojens stödprogram och har tillkommit med medel från Allmänna arvsfonden i projektet Utvecklingscentrum Dubbelt Utsatt, Bräcke diakoni.


För intresseanmälan till vårens kurser 2020 eller andra frågor, välkommen att kontakta
Lisa Bergman
016-710 51 71 alt. 072-977 71 21
lisa.bergman@eskilstuna.se


Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt